четвъртък, 26 юли 2012 г.

Кристин Крюк: "Нямаме нищо общо с версията на "Дисни"!!!



Кристин Крюк казва, че новия телевизионен сериал "Красавицата и звяра", в който тя участва няма нищо общо с "Дисни" версията с пеещи свещници и безгрижен тон.
"Ние сме много далече от версията на "Дисни". - каза Крюк на Comic Con на 12 юли. "Ние сме повече (като) графичен роман".
29 годишната актриса блести в новия сериал като Катрин Чандлър, ФБР агент, разследващ убийства. Чандлър е свидетел на убийството на майка си преди години и е спасена от мистериозен звяр, който е атакувал убийците на майка ѝ. По-късно тя се сближава със звяра, на име Винсънт ( изигран от Джей Райън). Той е бил военен ветеран, който е превърнат в звяр след неуспешен експеримент. "Това ще бъде повече като графичен роман, много тъмен, с много каскади" - казва Райън. 30 годишният актьор е роден в Нова Зеландия а по-късни играе в телевизионният сериал "Тера Нова". Той разкри пред "OnTheRedCarpet" че, за да се сдобие със своя зверски вид прекарва около 4 часа в гримиране.
Новия телевизионен сериал е базиран на сериала от 1987 г. със същото име, където са участвали Линда Хамилтън и Рон Пърлман. Рон Кослу, който е създал оригиналния сериал от 1980 г. ще бъде изпълнителен продуцент в сериала.
"Мисля, че нашият е по-различен. По-модерен е, ние сме в Ню Йорк, ние сме в наши дни, ние се справяме с престъпността" - казва Крюк. "Също така неговата сюжетна линия, миналото на звяра, е правдоподобна в известен смисъл, нали разбирате."
Крюк е най-известна с ролята си на Лана Ланг, любовния интерес на Кларк Кент (Супермен) преди да срещне Лоис Лейн, в "Смолвил". Шоуто, в което участва Том Уелинг като Кларк Кент, приключи своя десет годишен план през 13 май 2011 година.
29 годишната канадска актриса се появи и в продукцията на NBС "Чък" и филми като "Евро пътуване", "Дял", "Уличен боец: Легендата за Чун-Ли", "Вампир" и "Екстазито на Ървин Уелш"
Крюк не е непозната и за приказния жанр, след като изигра Снежанка във филма на ABC от 2002г. - "Снежанка-най-справедливата от всички тях."
Примиерата на "Красавицата и звяра" е на 11 октомври в САЩ в 21.00 ч. по телевизия CW. В България ще можем да гледаме първи епизод на 12 октомври! 

 **** Превод: Симона Панчева

Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар