четвъртък, 26 юли 2012 г.

Интервю с Кристин и Джей от Comic Con 2012!!!


Историята се развива в модерната ера, където хората си изпращат съобщения чрез "Google" и "Facebook". Как мислите, че това ще се отрази на героите ви при наличето на нещата, които искат да открият един за друг и за нещата, които другите могат да открият за тях?
Кристин Крюк: Винсънт очевидно трябва да е много внимателен за това, което може да излезе от там. Говорили сме малко за това. Те трябва да стоят далеч от комуникациите и да се опитат да се отърват от тях.
Джей Райън: Трябва да се върнат към старите начини за комуникация, които помагат много за романтиката ни, защото се появява това ухажване и те трябва да го правят далече от "Facebook" и всички тези бързи неща. Наистина съм много развълнуван да покажем това в сериите - как те общуват чрез метафори, знаци и каквото друго намерим в процеса на работа. Няма да бъде чрез технологии и ще покажем това и на младата публика, защото те вече са свикнали да виждат хора в "Twitter" и "Facebook".  Мисля, че ще бъде страхотно да видим такъв вид романтика да се развива.
Кристин: Не мисля, че Катрин има фейсбук страница. Тя дори не изглежда като човек, който има фейсбук профил.
Джей: Винсънт определено няма.
Кристин: Това е, което прави през свободното си време.
Джей: Той има нещо като Matchbook.com
Не си ли ужасена, че трябва да играеш срещу такъв страшен звяр?
Кристин: Знам. Това е най-лошият опит в живота ми. Наистина трябва да си тръгна.
Джей: Дори не можеше да ме погледне, когато бях гримиран.
Кристин: Не. Всъщност е доста неудобно да го погледна, когато е напълно гримиран, защото не мога да видя Джей. Той изчезва за малко и аз реагирам така "Къде си там вътре?"
В пилотния епизод си цялостно гримиран само 30 секунди.
Джей: Мисля, че идеята на епизода беше "малкото е повече", защото все още изследваме това как ще изглежда звяра, така че не искахме да кажем на публиката "Това е той." Искахме този мистериозен елемент да ни даде посока в която да вървим със звяра, а не веднага да поставим всичко на масата.
Колко време отне да те гримират?
Джей: Около четири часа.
Кристин: Беше нелепо.
Джей: Днес направихме някои тестове, аранжирахме го малко и сега грима става за два часа.
Кристин: Така е много по-добре.
Джей: В пилотния епизод имаше силен микс от гримове за образа на звяра. С течение на епизодите трансформацията му ще започне да става все по-голяма. Мисля, че е защото химикалите вземат надмощие над тялото му.
През 80-те години винаги е бил доста неприятен за околните.
Джей: Той беше в тази лъвска форма. Историята на нашия звяр е различна. Нашата е за вътрешен демон, който е в него, химически е и излиза наяве. За мен е без значени как изглежда - това е просто странична лента за него. Историята е за това как той се държи, как мозъка му е едно заплетено гнездо на благородството и дивите импулси и как може да възвърне човешката си форма. Така че за мен няма значение външния вид.
Чувствал ли се някога зверски?
Джей: На снимачната площадка или лично аз?
Можеш ли да бъдеш зверски?
Джей: Уоу. Вземам тези хапчета за тестостерон (смее се). Не, използвам много лични неща в работата ми и дори това е базирано на реалността. Така че да - използвам неща за които вероятно не искам да говоря. Но всеки има това зверско качество в себе си. Звяр или кучка - предполагам, че така бихме могли да го наречем.

**** Превод: Ахинора Бориславова 

Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар