неделя, 2 септември 2012 г.

"Красавицата и звяра" за играта с "лошото момче" и нетипичния романс!!!



"Става въпрос за зверовете в живота ни" обяснява Дженифър Ливайн по време на TCA презентацията в Лос Анджелис. "Зверовете в животите ни не изглеждат като такива, но какво се случва, когато се влюбиш в звяр? Кой от вас не обича звяр - човек с много проблеми?" Тя продължава с думите, че Винсънт може да е просто прототипът на "лошо момче", който тази компания прави толкова добре.   
Но това особено лошо момче има в себе бушуващ дивак, който не може да контролира, отивайки по-далеч от стереотипа. Поне такива бяха вибрациите в стаята, докато течеше панела на сериала. Понятието, че Винсънт е "зверски" само ще продължи да расте с течение на сезона като той ще бъде задействан от нови неща, което остави журналистите да се чудят точно колко далеч ще отидат нещата. Въпреки че продуцентите на сериала обещаха, че той никога няма да се превърне пред Катрин (Кристин Крюк) и да я постави в опасност, истината е, че те залагат на много спорна връзка, като и двамата са закалени, предпазливи и реагират бързо на гневните реакции. Ще има нови заплахи за двамата герои (включително и добавянето на нови зверове и вероятно един от женски пол) и те са длъжни да се намесят и да си блъскат главите, а може и да се стигне до размяна на удари.
Актъорът Джей Райън счита Винсънт и неговият звяр за повече "Джекил и Хайд" като отбелязва, че с течение на сериите елементът за звяра ще бъде разработен повече като сериен убиец, който Винсънт се опитва да потисне.
В пилотния епизод зверската страна се появява, когато е ядосан, но досега той е успявал да се справи с тези насилствени тенденции в себе си, което го прави почти супер герой.
Продуцентите споделят, че той има още кожи в гардероба си и в сезон 1 ще изследват ситуацията от миналото, когато нещата са тръгнали зле."
Все пак Шери Купър не иска публиката да си мисли, че сериала възхвалява или оправдава какъвто и да е тип насилие или оскърбителни връзки."Напълно сме наясно с тази линия и с морала. Внимавахме да не пресечем границата. Той си има проблеми... Но не я напада." казва тя, защитавайки романтичната им връзка.
Джей Райън разказва, че Катрин се появява и кара Винсънт да се чувства комфортно със своята зверска страна, като му помага да я превърне в нещо, което може да използва като предимство и за добри цели, вместо да разрушава. Конфликтът между двамата герои ще бъде балансиран и Катрин ще може да даде "най-доброто от себе си" във физическата борба с враговете. 
"В началото на този сериал тя ще вижда в много черни и бели нюанси." обяснява Купър. "Много полицаи го правят по различен начин, а и много от обикновените хора също. Много е сложно. Искате да избягате, но вече сте наполовина вътре и той има този морален код. Но дали това е по негова вина или е болест?"
Купър признава, че Винсънт ще има някои "малки проблеми" като и двамата герои ще изпитват чувство на мрак и загуба и ще открият много неща, които ги свързват, но не се забелязват от пръв поглед. Шери издава също, че сърцето на шоуто ще бъде романсът между Катрин и Винсънт, но романс по много причини, които определено не са очевидни.
"Нашата версия на любовта им е, че те се спасяват един друг" добавя Дженифър Ливайн.

**** Превод: Ахинора Бориславова 


Моля ако използвате този превод посочете източника! Уважавайте труда на преводача!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар